Smaken av lykke

Fra fudgebase til fudgebar

· 142 words · ca. et minutt


Lurer du på hvordan vi lager fudge?

Vi lager først en fudgebase som er ganske nøytral i smaken, men har den rette konsistensen. Så deler vi basen i flere deler og smakssetter disse etter hva som står på produksjonsplanen den dagen.

Her ser dere sitronfudge som er ferdig smakssatt og farget, og helt i støpeformen vår. Vi lager ca 2,5 kg fudge pr smak pr gang.

🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋

Fudgen må nå hvile natten over slik at den blir nedkjølt til romtemperatur og setter seg til fast form.

🛌🛌🛌🛌🛌🛌🛌🛌🛌🛌🛌🛌🛌

Dagen etter tar vi fudgen ut av formen og snur den opp ned. Vi deler den i 20 ganske like store biter, men fordi vi skjærer all fudgen for hånd vil det være litt variasjon.



Sitronfudgeblokken er nå blitt til 20 fudgebarer, de er ca 7,4 cm x 4 cm store og veier 113-125 gram