Langesund Landhandel

· 271 words · ca. et minutt

Torsdag 21.mars tok vi turen fra Notodden til Langesund Landhandel på torget i Langesund. Et trivelig og hjemmekoselig sted drevet av Anna-Karin Hopen og Dag Yngland.

Langesund Landhandel tilbyr kaffe og matservering samt salg av en rekke lokalproduserte varer.

Noen av våre kunder har tipset oss om at dette kunne være et utmerket sted å få kjøpt Smaken av Lykke fudge, hvis man ikke hadde tid til å vente på postmannen.

Anna-Karin tar oss hjertelig imot i landhandelen som er godt besøkt, selv midt på dagen på en torsdag. Vi finner oss et bord ved vinduet slik at vi kan slå av en prat, mens Anna-Karin fremdeles ser kassen og kan betjene kundene ved behov. Som vi håpet faller fudgen vår i smak hos henne, og rom – rosin fudge seiler opp som hennes klare favoritt.

Ved et nabobord setter det seg en gruppe gjester som tydlig har lagt sin lunsjpause til landhandleriet, Henry benytter anledningen og tilbyr gjestene assorterte smaksprøver og atter en gang faller fudgen i god smak.

Lunsjgjestene er strålende begeistret over muligheten til å kunne få handle Smaken av Lykke fudge, lokalt og sentralt i Langesund, men fikk selvfølgelig også visittkort slik at de kan handle i nettbutikken også, om det skulle være noe spesielt de ønsker.

Langesund Landhandel tar inn rom – rosin fudge,sjokolademix fudge, amaretto og sjokolade fudge og salt mokka fudge.

De tar inn hele stykker fudge og vil gjerne dele opp stykker i ønsket størrelse alt etter hva deres kunder måtte ønske. Tusen takk til Anna-Karin Hopen ved Langesund Landhandleri for en fin dag, vi ser frem til å samarbeide videre med dere.