All fudge vi selger, er laget hos oss. Fersk hjemmelaget fudge, laget av fløte og Kviteseidsmør.

Fudge oppbevares i romtemperatur - Gjerne i en kakeboks.


Fudgehjelp!

Klarer du å lagre Fudgen lenge, kan den bli litt tørr, da legger man Fudgen i en kakeboks, og setter ett eggeglass med vann i samme boksen, etter noen timer, eller natten over, er Fudgen fin og myk igjen.

Allergener

Ingredienser:

Sukker, vegetabilske oljer, Smør (Melk) (5%), Glukosesirup, Skummetmelkpulver. Krempulver (Melk) (2%), Rosiner (Rosiner, Bomullsfrøolje), Sjokolade Masse, sukker, kakaosmør, fettreduksert kakaopulver. Emulgeringsmiddel:(SOYA-lecitin), fettreduktet kakaopulver, marengs stykker (sukker, pasteurisert EGG-hvite), sitronolje, karamellkrem (Melk), bringebærsmas (glukosesirup, bringebærpuree , Dextrose, 2% eller mindre av: Cellulose Gum, Pektin, Natriumsitrat, Sitronsyre, Smaksstoffer, Natriumbenzoat, Fargestoffer E129 *), Havsalt, Fargestoffer; E102 *, E124 *, smaksstoffer, konserveringsmidler (E202). Sjokolade inneholder minst 51% kakaofaststoffer.

Fudge er et høyenergiprodukt, noen barn kan reagerer med mer overskudd og energi, etter å ha spist mye Fudge.

Laget på ei gryte som håndterer: Melk, egg, soya, sulfitter. Alle allergener i UTHEVET skrift i tabellen over.

Det vil i noen typer finnes spor av melk og soya lecitin.

Hvis man er i tvil om man tåler fudge, ikke ta sjansen, selv om vi forstår at det frister.

Næringsinnhold i Fudge

Ernæringsinnhold pr. 100 g, variasjoner fra fudgetype.

Energi (Kj) = 1715 til 1900

Energi (Kcal) = 410 til 450

Fett (g) = 7 til 11

Derav saturert fett (g) = 4,4 til 9,5

Karbohydrater (g) = 74 til 90

Derav Sukker (g) = 66 til 72

Protein (g) = 1,3 til 2,5

Salt (g) = 0,13 til 1,16